Wat kan ik met de preview?

• Via het oogpunt van een verwijzer:
    • Het eigen zorgaanbod bekijken
    • Het zorgaanbod van andere zorginstellingen bekijken
  • Berichtenverkeer testen

Hoe gebruik ik de preview?

Stap 1:  kies namens wat voor type verwijzer u het aanbod wilt bekijken

Stap 2:  selecteer een ICPC om te zien welk aanbod zichtbaar is als een verwijzer met een specifieke ICPC binnenkomt in ZorgDomein

Stap 3:  selecteer een datum (als u een zorgproduct wilt bekijken die vandaag nog niet zichtbaar is maar in de toekomst wel live gaat, dan kiest u hier de publicatiedatum van het product of een latere datum in de toekomst)

Stap 4:  wilt u berichten versturen naar uw organisatie bij het doen van een verwijzing of aanvraag via de preview (bijv. om te testen)? Activeer dan ‘berichten versturen’. Testberichten krijgen een ZP-nummer i.p.v. een ZD-nummer voor de herkenbaarheid.

Stap 5: verander de gegevens van de patiënt door op de oranje balk te klikken, om:

• te testen met verschillende patiënten (bijv. met verschillende BSN-nummers).
  • ander aanbod te zien in het zorgvraagmenu op basis van geslacht en leeftijd van de patiënt.

Stap 6:  U kunt nu een zorgvraag selecteren en vervolgens uw eigen aanbod of het aanbod van andere zorginstellingen bekijken. U kunt het proces tot en met het afronden van een verwijzing of aanvraag uitvoeren.

Hoe werken de filters in het zorgvraagmenu?

Deze werken hetzelfde als voor de verwijzers, klik hier voor meer informatie.

Wilt u berichtverkeer testen over een koppeling met uw informatiesysteem? Gebruik een (test)AGB-code:

Ga naar uw profiel rechtsboven in het scherm, klik op uw ZorgDomein account en wijzig uw functiegegevens. U kunt hier een AGB-code invullen.

(Voor het bewerken van uw ZorgDomein account gegevens, klik hier voor meer informatie)