Wat kan ik met de preview?

• Vanuit het oogpunt van verschillende type verwijzers:
    • het eigen zorgaanbod bekijken
    • het zorgaanbod van andere zorginstellingen bekijken
  • Berichtenverkeer testen

Hoe gebruik ik de preview?

Stap 1:  kies namens wat voor type verwijzer je het aanbod wilt bekijken

Stap 2:  selecteer een ICPC om te zien welk aanbod zichtbaar is als een verwijzer met een specifieke ICPC binnenkomt in ZorgDomein

Stap 3:  selecteer een datum (als je een zorgproduct wilt bekijken die vandaag nog niet zichtbaar is maar in de toekomst live gaat, selecteer dan de publicatiedatum van het product of een datum in de toekomst)

Stap 4:  wil je berichten versturen naar uw organisatie bij het doen van een verwijzing of aanvraag via de preview (bijv. om te testen)? Activeer dan ‘berichten versturen’. Testberichten krijgen een ZP-nummer i.p.v. een ZD-nummer voor de herkenbaarheid.

Stap 5: verander de gegevens van de patiënt door op de oranje balk te klikken, om:

• te testen met verschillende patiënten (bijv. met verschillende BSN-nummers).
  • ander aanbod te zien in het zorgvraagmenu op basis van geslacht en leeftijd van de patiënt.

Stap 6:  Nu kun je een zorgvraag selecteren en het eigen aanbod of het aanbod van andere zorginstellingen bekijken. Je kan het proces tot en met het afronden van een verwijzing of aanvraag uitvoeren.

Hoe werken de filters in het zorgvraagmenu?

Deze werken hetzelfde als voor de verwijzers, klik hier voor meer informatie.

Wilt u berichtverkeer testen over een koppeling met uw informatiesysteem? Gebruik een (test)AGB-code:

Ga naar uw profiel rechtsboven in het scherm, klik op uw ZorgDomein account en wijzig uw functiegegevens. U kunt hier een AGB-code invullen.

(Voor het bewerken van uw ZorgDomein account gegevens, klik hier voor meer informatie)