Als bedrijfsarts heeft u meestal meerdere opdrachtgevers. Voor ZorgDomein bent u met uw gebruiksaccount dan aangemeld bij meerdere omgevingen. Om vindbaar te zijn voor andere ZorgDomein gebruikers binnen de functionaliteit Overleggen is het mogelijk om de -Functie toevoeging- (1) te vullen.

De functietoevoeging is op twee manieren in te voeren of te wijzigen; Tijdens de registratie of bij uw Zorgdomein-account gegevens.

Tijdens de registratie

Bij stap 2 van de registratie kunt u bij het veld -Functie toevoeging- meerdere bedrijfsnamen invullen. (1) Plaats tussen de bedrijfsnamen een komma (,) als scheidingsteken. Er is in totaal ruimte voor 150 tekens.

Zorgdomein-account gegevens

Binnen ZorgDomein kunt u rechtsboven in het scherm op uw naam klikken. Er verschijnt dan een uitklapscherm met de optie ZorgDomein-account: naam. (2)

Als u deze optie heeft geselecteerd kiest u in het tweede vak (3) voor het uitklap pijltje om de functiegegevens te kunnen bewerken. (4)

Dan is het mogelijk om bij -Functie toevoeging- (5) bedrijfsnamen in te vullen.