Naast het terugrapporteren op basis van een ingekomen ZorgDomein verwijsbrief is het ook mogelijk om een rapportage te sturen aan een huisarts zonder voorafgaande verwijzing. Hoe je  dit doet, leggen we in onderstaande stappenplan uit.

1. Vanuit het “Regie” scherm start je een rapportage.

2. Klik op de blauwe knop ‘Verstuur rapportage’ rechtsboven.

3. Selecteer een ontvanger

4. Geef patiëntgegevens op.

5. Selecteer type rapportage.

6. Vul in en verstuur de rapportage.

Heb je vragen over rapporteren? Neem dan contact op met Service & Support op telefoonnummer 020-4715282 of mail naar praktijken@zorgdomein.nl