In ZorgDomein Patiëntoverleg heb je de mogelijkheid om jezelf in je profiel op afwezig te zetten. Andere zorgverleners zien dan dat je op dat moment afwezig bent en niet beschikbaar bent om berichten te beantwoorden.

In de app-versie kan je bovendien via een vrij tekstveld een afwezigheidsbericht op maat maken. Zo informeer je collega’s precies welke periode je afwezig bent en wie eventueel je vervanger is. Alle gebruikers, zowel app als desktop, zien deze informatie.