De zorg voor privacy van persoonsgegevens is een continu aandachtspunt van ZorgDomein.
Om de persoonsgegevens te beschermen ontvangen patiënten naast de e-mail ook een code per sms. Deze code is nodig om toegang te krijgen tot de informatie op het portaal van ZorgDomein.

• Bij verwijzingen die gedaan zijn voor 25 april 2018 kan het zijn dat je de geboortedatum moet invullen van de persoon die is verwezen.
  • Na 25 april 2018 wordt er altijd een SMS met inlogcode verzonden.

Deze twee factor authenticatie is een extra beveiligingslaag, ontworpen om ervoor te zorgen dat alleen u toegang heeft tot het portaal van ZorgDomein, zelfs wanneer iemand (onrechtmatig) toegang heeft tot uw mail.