De zorg voor privacy van persoonsgegevens is een continu aandachtspunt van ZorgDomein.
Om de persoonsgegevens te beschermen ontvangen patiënten naast de e-mail ook een code per sms. Deze code is nodig om toegang te krijgen tot de informatie op het portaal van ZorgDomein.

• Bij verwijzingen die gedaan zijn voor 25 april 2018 kan het zijn dat je de geboortedatum moet invullen van de persoon die is verwezen.
  • Na 25 april 2018 wordt er altijd een SMS met inlogcode verzonden.

Deze twee factor authenticatie is een extra beveiligingslaag, ontworpen om ervoor te zorgen dat alleen jij toegang hebt tot het portaal van ZorgDomein, zelfs wanneer iemand (onrechtmatig) toegang heeft tot je mail.