Je verwijzer, bijvoorbeeld je huisarts, verwijst je door naar vervolgzorg, zoals een dermatoloog in het ziekenhuis. Je ontvangt een e-mail met een link of een uitgeprint bericht van je verwijzer.

Wanneer je een e-mail met een link hebt ontvangen werkt een verwijzing als volgt:

1. E-mail met link
Je hebt een e-mail met een persoonlijke link naar ZorgDomein ontvangen. Klik op de tekst "ZorgDomein Patiëntportaal" in je e-mail om onze Patiëntportaal te openen voor jouw verwijzing.

2. Inloggen ZorgDomein
Wanneer je de link uit de e-mail volgt word je gevraagd om in te loggen op ZorgDomein. Hiervoor heb je een 6-cijferige code ontvangen via sms op je mobiele telefoon.

3. Mijn afspraak
Zodra je ingelogd bent zie je hoe de afspraak met de zorginstelling tot stand komt en waar je wordt verwacht.

4. Mijn voorbereiding
Zodra je ingelogd bent vind je “Aanwijzingen voor mijn bezoek”. Hier staat beschreven hoe je je op de afspraak voorbereidt.

Wanneer je een uitgeprint bericht van je verwijzer hebt ontvangen werkt een verwijzing als volgt:

1. Mijn afspraak
Op je geprinte bericht zie je hoe de afspraak met de zorginstelling tot stand komt en waar je verwacht wordt.

2. Mijn voorbereiding
Op je geprinte bericht vind je “Aanwijzingen voor mijn bezoek”. Hier staat beschreven hoe je je op de afspraak voorbereidt.