Aanpassen van één zorgproduct:

• Ga in Beheer naar menu ‘Zorgproducten’
  • Selecteer het product
  • Klik onder rubriek ‘Koppelen’ bij Zorgverleners op ‘x geselecteerd’ (1)
  • Zet het vinkje aan/uit bij de desbetreffende functie(s) en klik op ‘Selecteer’ (2)
  • Klik onderaan op ‘Doorvoeren’

Aanpassen van meerdere producten kan via ‘Bulkwijzigingen’:

• Ga in Beheer naar menu ‘Zorgproducten’
  • Selecteer met behulp van filters en vinkjes de groep zorgproducten die je aan wilt passen (1)
  • Klik op de knop ‘Bulk bewerken’ (2)

• Controleer het aantal geselecteerde producten dat je gaat bewerken (3)
  • Selecteer welke gegevens je wilt wijzigen, b.v. ‘Zorgverleners’ (4), en geef bij rubriek ‘Nieuw’ de gewenste situatie aan (5).

Let op! Selecteer alle zorgverleners die in de nieuwe situatie naar dit product mogen verwijzen, dus niet alleen diegene die je toe wilt voegen aan de huidige situatie.

• Klik onderaan op ‘Doorvoeren’

Let op!: de wijziging wordt direct doorgevoerd en kan niet ongedaan worden gemaakt.