Usabilla is een online feedback hulpmiddel dat ZorgDomein gebruikt om feedback te verzamelen. Zo kunnen we de gebruikerservaring meten en verbeteren op ons Patiëntportaal. We vinden het belangrijk om jouw feedback mee te nemen in onze doorontwikkelingen, maar nog belangrijker vinden we het om jouw persoonsgegevens te beschermen. We hebben er daarom voor gezorgd dat er geen persoonsgegevens gedeeld worden met Usabilla.

Zodra je ons feedback geeft via Usabilla worden de volgende gegevens verzameld:

• Type besturingssysteem (Windows, OSX, Linux, etc.)
  • Type apparaat (mobiel, desktop, etc.)
  • Type browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, etc.)
  • Schermresolutie
  • Taal van de browser
  • Laadtijd van de pagina
  • Totale tijd op de pagina
  • URL (de locatie van de pagina)
  • De feedback de je hebt gegeven

Om je persoonsgegevens te beschermen hebben we er expliciet voor gekozen de volgende gegevens niet te verzamelen:

• IP-adres
  • Locatie
  • E-mailadres
  • Screenshot van de pagina