Usabilla is een online feedback hulpmiddel dat ZorgDomein gebruikt om feedback te verzamelen. Zo kunnen we de gebruikerservaring meten en verbeteren op ons portaal voor de patiënt. We vinden het belangrijk om uw feedback mee te nemen in onze doorontwikkelingen, maar nog belangrijker vinden we het om uw persoonsgegevens te beschermen. We hebben er daarom voor gezorgd dat er geen persoonsgegevens gedeeld worden met Usabilla.

Zodra u ons feedback geeft via Usabilla worden de volgende gegevens verzameld:

• Type besturingssysteem (Windows, OSX, Linux, etc.)
  • Type apparaat (mobiel, desktop, etc.)
  • Type browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, etc.)
  • Schermresolutie
  • Taal van de browser
  • Laadtijd van de pagina
  • Totale tijd op de pagina
  • URL (de locatie van de pagina)
  • De feedback de je hebt gegeven

Om uw persoonsgegevens te beschermen hebben we er expliciet voor gekozen de volgende gegevens niet te verzamelen:

• IP-adres
  • Locatie
  • E-mailadres
  • Screenshot van de pagina