Wanneer u op de persoonlijke link (oranje knop 'Inloggen') klikt in de mail, ziet u een pagina zoals hieronder waar u de inlogcode per SMS kunt opvragen.

U ontvangt binnen twee minuten een SMS met een inlogcode op uw mobiele telefoon.

Ontvangt u geen SMS neem dan contact op met uw verwijzer (bijvoorbeeld uw huisarts) om het gebruikte mobiele telefoonnummer te controleren/corrigeren. Zij kunnen de mail (nogmaals) naar u versturen nadat  het gebruikte mobiele telefoonnummer is corrigeert.

Via de link in de nieuwe mail komt u op bovenstaande pagina waar u de SMS kunt opvragen voor het nieuwe mobiele telefoonnummer.