Wanneer u op de persoonlijke link (oranje knop 'Inloggen') klikt in de mail, ziet u een pagina zoals hieronder waar u de inlogcode per SMS kunt opvragen. Klik hiervoor op de blauwe knop 'Verstuur SMS'.

U ontvangt binnen twee minuten een SMS met een inlogcode op uw mobiele telefoon.

Deze SMS-inlogcode is 30 minuten geldig om mee in te loggen, daarna verloopt de code. Iedere keer wanneer u (vanuit de mail) terecht komt op het verstuur een SMS-code schermpje en drukt op de knop ‘Verstuur SMS-code’ wordt er een nieuwe SMS-inlogcode gegenereerd.

Men moet dus altijd inloggen met de laatst verkregen SMS-code.

Ontvangt u geen SMS neem dan contact op met uw verwijzer (bijvoorbeeld uw huisarts) om het gebruikte mobiele telefoonnummer te controleren/corrigeren. Zij kunnen de mail (nogmaals) naar u versturen nadat het gebruikte mobiele telefoonnummer is corrigeert.

Via de link in de nieuwe mail komt u op bovenstaande pagina waar u de SMS kunt opvragen voor het nieuwe mobiele telefoonnummer.