Voor toegang tot het portaal is het nodig dat u via ZorgDomein bent verwezen.

Vervolgens ontvangt u een e-mail met een persoonlijke link naar het portaal voor één specifieke verwijzing. Klik op de oranje knop 'Inloggen' om naar het portaal te gaan.

Vraag nu uw inlogcode op per SMS door te klikken op de blauwe knop 'Verstuur SMS'.

Na het ontvangen van de 6 cijferige inlogcode per SMS kunt u inloggen.

• Bij verwijzingen die gedaan zijn voor 25 april 2018 kan het zijn dat u de geboortedatum moet invullen van de persoon die is verwezen.