Voor toegang tot het portaal is het nodig dat u via ZorgDomein bent verwezen.

Vervolgens ontvangt u een e-mail met een persoonlijke link naar het portaal voor één specifieke verwijzing. Klik op de oranje knop 'Inloggen' om naar het portaal te gaan.

Vraag nu uw inlogcode op per SMS door te klikken op de blauwe knop 'Verstuur SMS'.

Met de ontvangen inlogcode kan nu ingelogd worden om het patiëntbericht te bekijken. Deze SMS-inlogcode is 30 minuten geldig om mee in te loggen, daarna verloopt de code. Iedere keer wanneer u (vanuit de mail) terecht komt op het verstuur een SMS-code schermpje en drukt op de knop ‘Stuur-SMS code’ wordt er een nieuwe SMS-inlogcode gegenereerd.

Men moet dus altijd inloggen met de laatst verkregen SMS-code.

• Bij verwijzingen die gedaan zijn voor 25 april 2018 kan het zijn dat u de geboortedatum moet invullen van de persoon die is verwezen.