Voor toegang tot het Patiëntportaal is het nodig dat u via ZorgDomein bent verwezen.

Vervolgens ontvangt u een e-mail met een persoonlijke link naar het Patiëntportaal voor één specifieke verwijzing. Bovendien ontvangt u een SMS op uw mobiele telefoon met een 6-cijferige code waarmee u kunt inloggen.

• Bij verwijzingen die gedaan zijn voor 25 april 2018 kan het zijn dat je de geboortedatum moet invullen van de persoon die is verwezen.