In het portaal van ZorgDomein vindt u informatie over hoe uw bezoek tot stand komt, waar u verwacht wordt en welke voorbereiding eventueel nodig is voorafgaand aan het bezoek aan de zorginstelling.

Daarnaast is het voor de verwijzer mogelijk de verwijsbrief en/of aanvraagformulier en/of een persoonlijk bericht met u te delen.

Om in het portaal te kunnen moet u zijn verwezen, vervolgens klikt u op de knop 'Inloggen' in de e-mail die u ontvangt naar aanleiding van de verwijzing.