Je verwijzer, bijvoorbeeld je huisarts, verwijst je door naar vervolgzorg, zoals een dermatoloog in het ziekenhuis. Je ontvangt een e-mail met een link of een uitgeprint bericht van je verwijzer.

Wanneer je een e-mail met een link hebt ontvangen werkt een verwijzing als volgt:

1. E-mail met link
Je hebt een e-mail met een persoonlijke link naar ZorgDomein ontvangen. Klik op de oranje knop "Inloggen" in je e-mail om onze portaal te openen voor jouw verwijzing.

2. Inloggen ZorgDomein
Wanneer je de link uit de e-mail volgt kun je de SMS met inlogcode opvragen.

• Bij verwijzingen die gedaan zijn voor 25 april 2018 kan het zijn dat je de geboortedatum moet invullen van de persoon die is verwezen.
  • Na 25 april 2018 wordt er altijd een SMS met inlogcode verzonden.

3. Mijn afspraak
Zodra je ingelogd bent vind je onder "Hoe komt mijn bezoek tot stand?" en "Waar wordt ik verwacht?" hoe de afspraak met de zorginstelling tot stand komt en waar je wordt verwacht.

4. Mijn voorbereiding
Zodra je ingelogd bent vind je “Aanwijzingen voor mijn bezoek”. Hier staat beschreven hoe je je op de afspraak voorbereidt.

5. Verwijsbrief/aanvraagformulier/Persoonlijk bericht
Alleen wanneer je via ons portaal wordt geïnformeerd kan je verwijzer de volgende zaken met je delen:

• De door de verwijzer verzonden verwijsbrief
  • De door de verwijzer verzonden aanvraagformulier(en)
  • Een persoonlijk bericht van de verwijzer

Wanneer je een uitgeprint bericht van je verwijzer hebt ontvangen werkt een verwijzing als volgt:

1. Mijn afspraak
Op je geprinte bericht zie onder "Hoe komt mijn bezoek tot stand?" en "Waar wordt ik verwacht?" hoe de afspraak met de zorginstelling tot stand komt en waar je wordt verwacht.

2. Mijn voorbereiding
Op je geprinte bericht vind je “Aanwijzingen voor mijn bezoek”. Hier staat beschreven hoe je je op de afspraak voorbereidt.