Je verwijzer, bijvoorbeeld je huisarts, verwijst je door naar vervolgzorg, zoals een dermatoloog in het ziekenhuis. Je ontvangt een e-mail met een link of een uitgeprint bericht van je verwijzer.

Wanneer je een e-mail met een link hebt ontvangen werkt een verwijzing als volgt:

1. E-mail met link
Je hebt een e-mail met een persoonlijke link naar ZorgDomein ontvangen. Klik op de oranje knop "Ga naar ZorgDomein Patiëntportaal" in je e-mail om onze Patiëntportaal te openen voor jouw verwijzing.

2. Inloggen ZorgDomein
Wanneer je de link uit de e-mail volgt word je gevraagd om in te loggen op ZorgDomein.

• Bij verwijzingen die gedaan zijn voor 25 april 2018 kan het zijn dat je de geboortedatum moet invullen van de persoon die is verwezen.
  • Na 25 april 2018 wordt er altijd een SMS met inlogcode verzonden.

3. Mijn afspraak
Zodra je ingelogd bent vind je onder "Hoe komt mijn bezoek tot stand?" en "Waar wordt ik verwacht?" hoe de afspraak met de zorginstelling tot stand komt en waar je wordt verwacht.

4. Mijn voorbereiding
Zodra je ingelogd bent vind je “Aanwijzingen voor mijn bezoek”. Hier staat beschreven hoe je je op de afspraak voorbereidt.

Wanneer je een uitgeprint bericht van je verwijzer hebt ontvangen werkt een verwijzing als volgt:

1. Mijn afspraak
Op je geprinte bericht zie onder "Hoe komt mijn bezoek tot stand?" en "Waar wordt ik verwacht?" hoe de afspraak met de zorginstelling tot stand komt en waar je wordt verwacht.

2. Mijn voorbereiding
Op je geprinte bericht vind je “Aanwijzingen voor mijn bezoek”. Hier staat beschreven hoe je je op de afspraak voorbereidt.