Uw verwijzer, bijvoorbeeld de huisarts, verwijst u door naar vervolgzorg, zoals een dermatoloog in het ziekenhuis. U ontvangt een e-mail met een link of een uitgeprint bericht van de verwijzer.

Wanneer u een e-mail met een link heeft ontvangen werkt een verwijzing als volgt:

1. E-mail met link
U heeft een e-mail met een persoonlijke link naar ZorgDomein ontvangen. Klik op de oranje knop "Inloggen" in de e-mail om onze portaal te openen voor uw verwijzing.

2. Inloggen ZorgDomein
Wanneer u de link uit de e-mail volgt kunt u een SMS met inlogcode opvragen door de klikken op de blauwe knop 'Verstuur SMS'.

• Bij verwijzingen die gedaan zijn voor 25 april 2018 kan het zijn dat u de geboortedatum moet invullen van de persoon die is verwezen.
  • Na 25 april 2018 wordt er altijd een SMS met inlogcode verzonden.

3. Mijn afspraak
Zodra u ingelogd bent ziet u onder "Hoe komt mijn bezoek tot stand?" en "Waar wordt ik verwacht?" hoe de afspraak met de zorginstelling tot stand komt en waar u wordt verwacht.

U kunt geen afspraak maken met of via ZorgDomein.

4. Mijn voorbereiding
Zodra u ingelogd bent vindt u “Aanwijzingen voor mijn bezoek”. Hier staat beschreven hoe u zich op de afspraak kunt voorbereiden.

5. Verwijsbrief/aanvraagformulier/Persoonlijk bericht
Alleen wanneer u via ons portaal wordt geïnformeerd kan uw verwijzer de volgende zaken met u delen:

• De door de verwijzer verzonden verwijsbrief
  • De door de verwijzer verzonden aanvraagformulier(en)
  • Een persoonlijk bericht van de verwijzer

Wanneer u een uitgeprint bericht van uw verwijzer heeft ontvangen werkt een verwijzing als volgt:

1. Mijn afspraak
Op het geprinte bericht ziet u onder "Hoe komt mijn bezoek tot stand?" en "Waar wordt ik verwacht?" hoe de afspraak met de zorginstelling tot stand komt en waar u wordt verwacht.

2. Mijn voorbereiding
Op het geprinte bericht vindt u “Aanwijzingen voor mijn bezoek”. Hier staat beschreven hoe u zich op de afspraak kunt voorbereiden.