Indien de patiënt geen e-mailadres en/of mobiel nummer heeft, kan het patiëntbericht niet via het ZorgDomein Patiëntportaal gedeeld worden.

Als alternatief kunt u kiezen oor de optie 'Op papier' waarna het geprint wordt en meegeven kan worden aan de patiënt.

Wat heeft een patiënt nodig om toegang te krijgen tot het ZorgDomein Patiëntportaal?

• Om de patiëntinformatie behorende bij deze verwijzing te kunnen bekijken ontvangt de patiënt een e-mail met een persoonlijke link naar het Patiëntportaal gekoppeld aan deze verwijzing.
  • De patiënt ontvangt een sms met een 6-cijferige inlogcode waarmee ingelogd kan worden in het ZorgDomein Patiëntportaal.