De patiënt kan opnieuw klikken op de knop 'Inloggen' in de mail.

Daarna kan de patiënt via de knop 'Verstuur SMS' opnieuw een SMS laten versturen.

Met de ontvangen inlogcode kan nu ingelogd worden om het patiëntbericht te bekijken. Deze SMS-inlogcode is 30 minuten geldig om mee in te loggen, daarna verloopt de code.  Iedere keer dat de patiënt (vanuit de mail) terecht komt op het verstuur een SMS-code schermpje en drukt op de knop ‘Stuur-SMS code’ wordt er een nieuwe SMS-inlogcode gegenereerd.

Als alternatief kun je via de tab Regie het patiëntbericht afdrukken.