Wat heeft een patiënt nodig om toegang te krijgen tot ZorgDomein?

• De patiënt ontvangt een persoonlijk ZorgDomein-nummer dat gekoppeld is aan een unieke verwijzing.
  • Om de patiëntinformatie behorende bij deze verwijzing te kunnen bekijken ontvangt de patiënt een e-mail met een persoonlijke link naar het portaal van ZorgDomein gekoppeld aan deze verwijzing.
  • De patiënt ontvangt een sms met een 6-cijferige inlogcode waarmee ingelogd kan worden in het portaal van ZorgDomein.