Pas het mobiel nummer aan in het informatiesysteem, daarna moet het Patiëntbericht opnieuw verzonden worden voorzien van het juiste mobiel nummer, dit doe je als volgt:

In Regie (1) in ZorgDomein kan de verwijzing worden opgezocht. Kijk bij de verzonden verwijzingen (2). Zoeken kan op naam, geboortedatum of ZorgDomein-nummer (3). Klik op de verwijzing om details te zien (4) en klik op Herzenden (5) om te zien waar de berichten naar toe zijn verzonden.

In dit scherm kan een keuze worden gemaakt op welke manier de patiënt alsnog geïnformeerd dient te worden (6). Wordt hier voor ‘Digitaal via ZorgDomein’ gekozen dan kan hier het e-mailadres (7) of telefoonnummer (8) worden aangepast, en het bericht opnieuw verzonden worden (9).

Tip: Het is mogelijk om de verwijsbrief, aanvraagformulier
of een persoonlijk bericht te delen met de patiënt.