Pas het mobiele nummer aan in het dossier van de patiënt.

In ZorgDomein moet het patiëntbericht opnieuw verzonden worden, dit doe je als volgt:

In Regie (1) in ZorgDomein kan de verwijzing worden opgezocht (2). Zoeken kan op naam, geboortedatum of ZorgDomein-nummer (3). Klik op de verwijzing om details te zien (4) en klik op Herzenden (5) om te zien war de berichten naar toe zijn verzonden.

In dit scherm kan een keuze worden gemaakt op welke manier de patiënt alsnog geïnformeerd dient te worden (6). Wordt hier voor ‘Digitaal via ZorgDomein’ gekozen dan kan hier het e-mailadres (7) of telefoonnummer (8) worden aangepast, en het bericht opnieuw verzonden worden (9).