Wanneer je een nieuw bericht hebt ontvangen, krijg je een notificatie (zowel op je computer als in de App). Om de berichten in te zien en te beantwoorden ga je naar ZorgDomein Patiëntoverleg op je computer of mobiel.

Afbeelding 1: Nieuw bericht Patiëntoverleg desktop

Afbeelding 2: Nieuw bericht Patiëntoverleg mobiel

Ik krijg geen push notificaties op mijn telefoon. Hoe kan ik dit instellen?
Voor iOS: Kies bij ‘instellingen’ het onderdeel ‘berichtgeving’ en kies voor de app Patiëntoverleg. Hier dient ‘sta berichtgeving toe’ geactiveerd te zijn.

Voor Android: Kies bij ‘instellingen’ het onderdeel ‘Apps’, kies voor de app Patiëntoverleg.
Hier dient onder App-instellingen, bij Meldingen ‘Toegestaan’ geactiveerd te zijn.

Ontvang ik een herinnering als ik nog niet heb gereageerd op een bericht?
Ja, er wordt 1 keer per dag om 14:00 uur een herinnering per mail verstuurd als er minimaal één ongelezen bericht is. Je kunt de e-mail notificaties ook uitzetten in je profiel.