Om een groepsoverleg te starten selecteer je een zorgverlener in je contactenscherm en klik je vervolgens op ‘selecteer voor groepsoverleg’.

Vervolgens kun je selecteren welke andere zorgverleners je toe wil voegen aan het overleg en kun je de groep een naam geven.

Zie je de optie ‘selecteer voor groepsoverleg’ er nog niet bij staan? Update dan de versie van Patiëntoverleg via de Playstore of AppStore.