Hoe start ik ZorgDomein Patiëntoverleg op mijn mobiele telefoon?
Zodra je Patiëntoverleg opent, wordt gevraagd om in te loggen met je ZorgDomein gebruikersnaam en wachtwoord (jouw ZorgDomein-account). Door middel van fingerprint-technologie kun je ook inloggen door je vingerafdruk te scannen (zonder gebruikersnaam, wachtwoord en keycode).

Hoe start ik ZorgDomein Patiëntoverleg op mijn computer?
ZorgDomein Patiëntoverleg is beschikbaar via je computer in je ZorgDomein-account. Inloggen op de webversie is verschillend voor verwijzers en andere zorgverleners.

• Ben je verwijzer? Ga dan via de normale route vanuit het eigen Informatiesysteem (XIS) naar ZorgDomein.
  • Ben je geen verwijzer in ZorgDomein? Ga dan naar naar www.zorgdomein.com. Log hier in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Kan ik ZorgDomein Patiëntoverleg op elk willekeurig toestel gebruiken?
ZorgDomein Patiëntoverleg is momenteel beschikbaar voor Android (beschikbaar in de Playstore) en voor iOS (beschikbaar in de Appstore). Heb je geen Android of iOS dan kun je gebruik maken van de webversie via je computer, te activeren in je ZorgDomein-account.