Werkt uw organisatie nog niet met ZorgDomein klik dan hier om de organisatie aan te melden voor Patiëntoverleg, vervolgens ontvangt u een mail om een persoonlijk account aan te maken.

Maak je nog geen gebruik van ZorgDomein, vraag dan eerst hier (kosteloos) een persoonlijk ZorgDomein-account aan. Wanneer je aanmelding is verwerkt kun je inloggen op www.zorgdomein.nl/login en start je Patiëntoverleg. Vergeet ook niet de App te downloaden om overal gebruik te kunnen maken van Patiëntoverleg.

Om direct de app te downloaden klik hieronder:
Downloaden in de App Store
Downloaden in Google Play