Moet ik een zorgverlener zijn om gebruik te kunnen maken van ZorgDomein Patiëntoverleg?
ZorgDomein Patiëntoverleg is te gebruiken door alle geregistreerde zorgverleners in Nederland en is bedoeld voor al die momenten waarop zorgverleners veilig en efficiënt met elkaar willen overleggen over patiënt.

Zijn er kosten en hoe kan ik mij aanmelden?
Je kunt de zorgmessenger kosteloos activeren in je ZorgDomein-account en de mobiele versie downloaden in de app-store.

Maak je nog geen gebruik van ZorgDomein, vraag dan eerst hier (ook kosteloos) een ZorgDomein-account aan. Wanneer je aanmelding is verwerkt kun je inloggen op www.zorgdomein.nl/login en start je Patiëntoverleg.