Aanmelden:
Meld je aan via deze link.

De kosten:
We rekenen geen kosten aan verwijzers voor het gebruik van ZorgDomein. Een enkele informatiesysteem leverancier of externe systeembeheerder kan wel kosten in rekening brengen.

Systeemvereisten:
Klik hier voor de systeemvereisten.
(We raden het gebruik van Edge, Google Chrome, Safari of Opera af, omdat we niet kunnen garanderen dat alle functionaliteiten van de applicatie correct functioneren. Mocht je problemen ervaren bij het gebruik van deze browsers dan adviseren we altijd om over te schakelen naar Internet Explorer of Mozilla Firefox. ZorgDomein wordt specifiek ontwikkeld voor deze browsers. Bij gebruik hiervan zal de applicatie dus het beste werken.)