Hoe zie ik dat ik een nieuw bericht heb ontvangen in ZorgDomein Patiëntoverleg?
Wanneer je een nieuw bericht hebt ontvangen, krijg je een notificatie in de messenger (zowel op je computer als op in de mobiele app). Daarnaast krijg je 1 keer per dag een e-mailbericht wanneer er nieuwe berichten zijn ontvangen. Om de berichten in te zien en te beantwoorden ga je naar ZorgDomein Patiëntoverleg op je computer of mobiel.

Afbeelding 1: Nieuw bericht Patiëntoverleg desktop

Afbeelding 2: Nieuw bericht Patiëntoverleg mobiel

Afbeelding 3: Notificatie Patiëntoverleg mobiel

Ik krijg geen push notificaties op mijn telefoon. Hoe kan ik dit instellen?
Voor iOS: Kies bij ‘instellingen’ het onderdeel ‘berichtgeving’ en kies voor de app Patiëntoverleg. Hier dient ‘sta berichtgeving toe’ geactiveerd te zijn.

Voor Android: Kies bij ‘instellingen’ het onderdeel ‘Apps’, kies voor de app Patiëntoverleg.
Hier dient onder App-instellingen, bij Meldingen ‘Toegestaan’ geactiveerd te zijn.

Ontvang ik een herinnering als ik nog niet heb gereageerd op een bericht?
Ja, er wordt 1 keer per dag een herinnering per mail verstuurd als een bericht onbeantwoord blijft.

Afbeelding 4: Reminder Patiëntoverleg bericht

Wie is de hoofdverantwoordelijke in een overleg?
Degene die het overleg start en verzendt is en blijft verantwoordelijk, ook bij uitblijven van een reactie.

Binnen hoeveel dagen wordt er op mijn bericht gereageerd?
Zorgverleners die gebruik maken van ZorgDomein Patiëntoverleg bepalen zelf binnen welke termijn er gereageerd wordt. In jouw regio kun je hier afspraken over maken met andere zorgverleners.