ZorgDomein voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van digitale veiligheid. Met ZorgDomein Patiëntoverleg verstuur je dus veilig berichten naar andere zorgverleners. De app maakt gebruik van een beveiligde login, gecombineerd met keycodes en fingerprint-technologie. Je data zijn altijd goed beschermd. Daarnaast worden bijlagen worden niet automatisch opgeslagen op je filmrol of foto galerie.