Kan ik de ZorgDomein Patiëntoverleg mobiele app beveiligen met een wachtwoord?
Wanneer je ZorgDomein Patiëntoverleg voor het eerst opent, wordt gevraagd om in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Na een succesvolle login word je gevraagd een code van 5 cijfers in te stellen. Met deze 5-cijferige code kun je Patiëntoverleg ontgrendelen zonder opnieuw in te moeten loggen. Door middel van fingerprint-technologie kun je ook inloggen door je vingerafdruk te scannen.

Kan ik veilig berichten uitwisselen over patiënten met ZorgDomein Patiëntoverleg?
ZorgDomein voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van digitale veiligheid (zie FAQ Privacy en beveiliging). Met ZorgDomein Patiëntoverleg verstuur je dus veilig berichten naar andere zorgverleners. De app maakt gebruik van een beveiligde login, gecombineerd met keycodes en fingerprint-technologie. Je data zijn altijd goed beschermd. Daarnaast worden bijlagen worden niet automatisch opgeslagen op je filmrol of foto galerie.