ZorgDomein Patiëntoverleg is te gebruiken door alle geregistreerde zorgverleners in Nederland. Je kunt de zorgmessenger kosteloos activeren in je ZorgDomein-account en de mobiele versie downloaden in de app-store.

Maak je nog geen gebruik van ZorgDomein, vraag dan eerst hier (ook kosteloos) een ZorgDomein-account aan. Wanneer je aanmelding is verwerkt kun je inloggen op www.zorgdomein.nl/login en start je Patiëntoverleg.