Processen in de zorg zijn belangrijke processen. Dat geldt ook voor de zorgprocessen die ZorgDomein ondersteunt in haar applicatie. Daarom is het nodig je profiel compleet te maken, zodat de correcte gegevens gebruikt worden bij de processen die je via ZorgDomein uitvoert. Zodra je gegevens up-to-date zijn, kunnen we je bovendien beter op de hoogte houden van relevante software updates en van informatie voorzien om optimaal te werken met ZorgDomein.

Voor vragen rondom de verificatie van je ZorgDomein-account download de FAQ Verificatie ZorgDomein-account.

De link die ik toegestuurd heb gekregen is verlopen, hoe kan ik een account aanmaken?
De link die je toegestuurd hebt gekregen, is vanwege veiligheidsredenen 7 dagen geldig. Na deze periode kun je via de ZorgDomein-coördinator de link opnieuw aanvragen.

Inloggen lukt niet.
Je kan inloggen via https://www.zorgdomein.nl/login of via de knop 'Inloggen' die je bovenaan deze pagina vindt.

Als het niet lukt om in te loggen, kan dit meerdere redenen hebben. Je zou de volgende zaken kunnen controleren:

• Bevat je inlognaam of wachtwoord hoofdletters? De applicatie is hier gevoelig voor
  • Mocht je je wachtwoord niet meer weten, dan kan je op de inlogpagina kiezen voor 'Wachtwoord vergeten'. Je krijgt dan een link toegestuurd waarmee je een nieuw wachtwoord in kan stellen
  • Internet Explorer 10 en lager worden niet meer ondersteund. Werk je nog in een van deze browsers? Je hebt dan een update naar een nieuwere versie nodig om in ZorgDomein te kunnen werken
  • Ook kan het nodig zijn dat je de cache en cookies leegt van je browser. Dit kan je doen via Extra > Browsegeschiedenis. Bij een groot deel van de zorginstellingen loop dit via de ICT
  • Verificatie code via de SMS komt niet binnen, controleer het bereik, zet je mobiel uit en aan

Hoe kan ik een account aanvragen/meer rechten krijgen om al mijn taken in relatie tot ZorgDomein uit te voeren?
Dit verzoek kan de ZorgDomein-coördinator van jouw zorginstelling indien bij Service & Support (support@zorgdomein.nl). In dit verzoek zien we graag je naam, e-mailadres en de rechten die het account er bij zou moeten krijgen terug.

Kan ik oud-medewerkers inactief maken?
Wanneer er accounts zijn die inactief gemaakt moeten worden, kan je de namen van de medewerkers doorgeven aan Service & Support (support@zorgdomein.nl). Wij maken het account dan inactief, zodat er geen inzage meer is binnen ZorgDomein.