Je kan inloggen via https://www.zorgdomein.nl/login of via de knop 'Inloggen' die je bovenaan deze pagina vindt.

Als het niet lukt om in te loggen, kan dit meerdere redenen hebben. Je zou de volgende zaken kunnen controleren:
- Bevat je inlognaam of wachtwoord hoofdletters? De applicatie is hier gevoelig voor.
- Mocht je je wachtwoord niet meer weten, dan kan je op de inlogpagina kiezen voor 'Wachtwoord vergeten'. Je krijgt dan een link toegestuurd waarmee je een nieuw wachtwoord in kan stellen.
- Internet Explorer 10 en lager worden niet meer ondersteund. Werk je nog in een van deze browsers? Je hebt dan een update naar een nieuwere versie nodig om in ZorgDomein te kunnen werken.
- Ook kan het nodig zijn dat je de cache en cookies leegt van je browser. Dit kan je doen via Extra > Browsegeschiedenis. Bij een groot deel van de zorginstellingen loop dit via de ICT.