In het Regie scherm kan je de status vinden van je verwijzing.

Via de volgende stappen is het mogelijk om de status van een verwijzing te controleren:

- Ga naar Regie.
- Selecteer links bovenaan op de optie 'Alle' om een overzicht te krijgen van alle gemaakte verwijzingen.
- in de zoekbalk kun je zoeken op het betreffende ZD-nummer, geboorte datum of naam van de patiënt.
- zoek de betreffende verwijzing op en klik op de regel.
- heeft de verwijsbrief de status verzonden, dan is deze aangekomen bij de zorginstelling.

Heeft de betreffende verwijzing de status verzonden? Dan kan de zorginstelling zelf, op basis van het ZD-nummer, de verwijzing herzenden.

Het zou ook kunnen zijn dat de verwijzing nog niet afgerond is. In dat geval zal je de verwijzing verder af moeten ronden. Dit kan ook vanuit het regieoverzicht door de regel met de verwijzing aan te klikken. Hierna krijg je verschillende opties voor het bewerken van de verwijzing.