Mogelijk heb je een e-mail gekregen voor iemand uit je nabije omgeving (bijv. partner, kind, ouder of iemand waar je de zorg voor draagt). Probeer daarom eerst in te loggen met de geboortedatum van deze persoon.

Mocht de link niet werken, dan zijn er verschillende oplossing die dit probleem voor jou kunnen verhelpen:

1. Kopieer de link volledig en plak deze in de adresbalk van een andere internetbrowser
  2. Sluit alle programma's af en probeer het nog eens
  3. Probeer het op een andere computer, tablet of telefoon

Lukt het na deze stappen nog steeds niet, neem dan telefonisch contact met Service & Support