Om goed te kunnen werken met ZorgDomein is het belangrijk dat jouw browser goed is ingesteld en voldoet aan de minimale systeemvereisten.

Wij adviseren gebruik te maken van een van de volgende browsers: Mozilla Firefox, Google Chrome of Internet Explorer 11.

• Voor Mozilla Firefox en Google Chrome is er geen 'optimalisatie tool' nodig.

• Om de browser Internet Explorer goed in te stellen bieden wij een 'optimalisatie tool' aan,

Ik zie wel het startscherm maar krijg een blanco aanbodscherm, wat nu?

Waarschijnlijk is ZorgDomein bij u geopend in een 'klein' venster. De beste gebruikerservaring heeft u wanneer ZorgDomein fullscreen wordt gebruik. Kijk bij minimale systeemvereisten voor de schermresolutie.